PiLiHaN BaHaSa

Follower

Monday, April 25, 2011

Sabun POPINJAY


"Wanginye..Pakai Sabun Popinjay ke"

Kata awie dalam cerita HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH..

Mungkin ramai yang tak tau atau dah lupa..atau memang tak tau..

Inilah sabun yang top pada zaman mak bapak kite...

Entah ade lagi ke tak sabun nie...dulu2 pernah jugak pakai sabun nie..

Baunye ok la.... kawan2 pernah guna x... try la...

fiza say : cousin fiza guna sabun ni untuk basuh pakaian dia..dia cakap wangi... fiza guna jugak tp letak dalam toilet jer la...


2 Comments:

  1. Anonymous said...
    sabun cap kapak lagi lagenda tu.. orang buat mandi mayat je rasanya.. haha
    Fiza said...
    fiza tak pernah dengar pun ader sabun cap kapak...hehehe.... fiza ingatkan sabun ni dah legenda rupenyer ader lg...hehehe...

Post a Comment



U Click Me, I Click U Back

Related Posts with Thumbnails
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes