PiLiHaN BaHaSa

Follower

Thursday, September 8, 2011

salam semua kawan2...

hari ni hari khamis hari yg paling fiza tunggu2 bkn aper sbb fiza nak rehat...al maklum la kan raye sakan...*sakan ker...hehehe..biase jer... dalam minggu ni fiza tak der la kerja sangat kat ofis cuma siapkan kerja yg maner patut jer... 

dah x thu nak tulis aper lg...huhuhu....tulis skit dah blur...kalu kat umah time nak tido berlambak2 idea nak tulis tp bile ada kat depan pc semua hilang...nak citer aper ek...erm... ha..!!! mlm tadi fiza ader la kire lebihan duit raye yg fiza bg ke budak... bkn yg fiza dapat tp fiza yg bg ke budak2.... bkn org lain pun...sepupu sepapa fiza gak... kire2 semalam ada lagi balance RM50.00... kirenya dah RM150 la fiza bg... setiap tahun fiza biase tukar RM200.00 jer...tak lebih dan tak kurang...bajet kan...balance duit tu leh fiza bt blanjer harian fiza...hehehe...

http://3.bp.blogspot.com/_o5v2LGyHVjE/THTl8-rSLKI/AAAAAAAABUI/CXhE69mXehg/s1600/duit-raya.jpg

lgupun skrg fiza dah pakai kete... so kene berjimat cermat la skit...*opp bkn skit tp byk... hehehe.. alhamdullillah dah 2 minggu fiza drive semakin ok..dah x der rase gemuruh lg... lancar jer... tp kadang2 rase rindu nak bawak moto lak...sejak fiza ader kete ni langsung fiza x bawak moto...kete jer... insyaallah la lepas garaj kete umah fiza siap fiza nak bawak moto lak...kalu x bawak pun kete fiza kat tgh panas gak..dah la kat tampat keje ni tak der garaj...berpanas berhujan kete fiza... saper tak sayang kan..berpuluh2 ribu beli...hutang pulak tu...hehehe.....

       
bln ni adalah bln dimana fiza dilahirkan.. 21 september .. *bgthu tu...... fiza syukur sangat rezki fiza murah sangat... yer la kan tahun pertama fiza kerja kay UCSI ni fiza dapat beli moto..*walaupun hutang tp skrg dah habis bayar pun*.... manakala tahun kedua fiza kerja kat UCSI fiza dapat fiza beli kete....walaupun kete tu x besar.... fiza syukur sangat2... so skrg ni semua fiza dah ada.... dari segi keperluan hidup fiza dah lengkap skrg....

[viva+elite+4.png]

mak fiza ada cakap, fiza ni semua dah ada (kerjaya, moto, kete)melainkan teman hidup jer tak der lagi...hehhehe.... fiza ni bkn la jeminis jenis suke memilik sangat tp yg ader semuanya suke bt fiza ni tempat persinggahan diaorg... apa ingat fiza ni bus stop ker nak brenti2, nak singgah2...suke ati diorang jer...tp tak per la fiza x kisah pun...mybe Allah belum bg lg yg sesuai untuk fiza... nak kater fiza x brusaha memcari, mencari fiza dah brusaha tp blm ader lg yg sesuai...yg ader semuanya kawan2 jer... kadang2 fiza lebih suke berkawan daripada bercinta... tp fiza tau dan fiza yakin ajal maut, jodoh pertemuan semuanya Allah yg tetapkan untuk setiap hambanya...

http://3.bp.blogspot.com/-UzFpnWwNx-I/TgDnPcqXY9I/AAAAAAAAC0Q/u6ftR7Mxr90/s1600/pasangan-serasi.jpg

op pocot... dah panjang lebar lak fiza tulis...tak sedar pun dah panjang bejela cam ni....hehehehe.....x per la ader mase terluang cam ni fiza tulis lagi er....ntah ada org baca ntah tidak aper yg fiza tulis ni...tp fiza x kisah pun...hasil penulisan fiza biar la fiza bca sendiri...bkn aper sekadar nak hilangkan boring ni jer...


ok fiza stop dulu kali ni..akan datang fiza berkarya lagi er...hehehehe......





6 Comments:

  1. Awien Heritage said...
    insyaallah tman hidup bakal menyusul...teruskan berdoa...
    Anum said...
    jimat cermat penting
    hehe
    Fiza said...
    awin :: insyaallah...harap2 cam tu ar...berusaha dan berdoa...awak pun samer awin er...
    Fiza said...
    anum;; > btl2. untuk mase depan jugak kan....
    lieynanilaz said...
    insyaallah akan bertemu jodoh jugak nanti...jangan putus asa ya..
    Fiza said...
    lieynanilaz ::>> insyaallah dengan keizinan Allah Taala....

Post a Comment



U Click Me, I Click U Back

Related Posts with Thumbnails
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes