PiLiHaN BaHaSa

Follower

Thursday, March 22, 2012

Salam semua kawan2 blogger..

kali ni fiza nak share lg lagu yang fiza suke...lagu ni  fiza dengar dalam sinatron Indonesia "ANUGERAH".. Cerita dia fiza tak ikuti sangat sbb fiza kurang berminat crita Indo tp kalu lagu indo memang fiza minat & suke dengar.. kalu suke silalah dengar and kalu tak suke abaikan jer er.. fiza tak marah pun.masing2 punya citarasa kan.. so jom layazzzz...


LIRIK AKU TIDAK BERDAYA

Masa yang terindah
Kini semua telah berakhir
Karena kau berubah
Tak seperti dulu lagi

Sampai kapan kamu sering menyalahi hatiku
Tak pernah kau tahu begitu sakitnya aku
Kau anggap diriku
Melihatku dengan sebelah matamu

Delima untuk diriku
Mencintaimu mengerti kamu
Biarkanku bersalah di depan mukamu
Selalu kau membenarkan apa katamu
Cintamu membuatku sedih dan tak berdaya
Namunku terlanjur cinta

Kau anggap diriku
Melihatku dengan sebelah matamu
Delima untuk diriku
Mencintaimu mengerti kamu

Biarkanku bersalah di depan mukamu
Selalu kau membenarkan apa katamu
Cintamu membuatku sedih dan tak berdaya
Namunku terlanjur cinta

p/s : kalu rase nak download leh la download kat sini...



4 Comments:

  1. Anum said...
    terbaik
    Norhafiza said...
    thanks..
    ICAH BANJARMASIN said...
    BERKUNJUNG DISINI SALAM UKHUWAH DARI INDONESIA.
    Norhafiza said...
    terima kasih kerana sedi bertandang ke blog fiza...salam bersahabatan dari fiza untuk icah...

Post a Comment



U Click Me, I Click U Back

Related Posts with Thumbnails
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes