PiLiHaN BaHaSa

Follower

Tuesday, August 9, 2011

Assalamualaikum semua kawan2 fiza...

rase rindu sangat sbb dah lamer x update...sabo jer la...ni adalah sambungan dari citer fiza yg dulu...kalu kawan2 tak jenguk lagi story yg dulu tu leh la jengok kat sini.....nak thu tak citer per...fiza dah lulus amik lesen kereta pada 08082011 (isnin)...syukur sangat2...so sekarang fiza dah dapat bawak kete..(tp kete xde lg nak bawak cam ner) huhuhu....in proses.....

Aper la nasib fiza dapat JPJ cam tu.. punya la garang...dia marah fiza macam2..sabo jer la..dlm hati kalu fiza x nak lesen ni dah lamer fiza hentam balik..dia suruh fiza bawak kete 100 km sejam...giler ke aper...tp fiza try jgak la bawak 80 jer...bile fiza bawak slow dia marah lak...dalam hati sabo jer la...dia marah fiza sampai kuo air mate..tp tahan jer la...jahat punya JPJ... ikutkan nak sekek2 jer...tp nak bt cam ner kuasa bg fiza lulus kat tangan dia...so dalam hati pujuk diri sendiri supaya bersabor...pahtu bile fiza diam dia kater fiza bisu dan tak korek telinga sbb

tak ikut ckp dgn dia dan tak dgr aper yg dia arah...fiza bt bodo jer...fiza dah tak tahan lagi..akhirnya terkeluar dari mulut fiza"ikut encik la nak bg lulus ke tak ke saya. saya terima jer...saya redha jer...." ayat pasrah...hehehe....

banyak punya dia sembang sampaikan fiza tak sedar tup2 dah sampai kat blajar kereta (Bitara).. dalam hati mmg aku dah x lulus lg kali ni...mase tu fiza dah tak der prasaan langsung..tak rase aper2 pun.. sedih tak der, suke aper tah lg.. yg ader cuma geram ke JPJ tu jer... tp alhamdullillah bila dia bg result, fiza gembira sangat2....syukur sangat2...tak sangka dalam jahat2 dia ader jugak baiknye.... time kasih encik JPJ.....


fiza syukur sangat tahun ni, pada bulan pose ni rezki fiza murah sangat Allah Taala berikan untuk fiza... insyaallah raya tahun ni langkah panjang la fiza... insyallah....



fiza say ::: syukur sangat2 ya Allah kerana KAU telah permudahkan segala urusan ku...

4 Comments:

  1. Anum said...
    amin
    bulan ramadan nie memang bulan yang berkat kan
    Fiza said...
    btl sangat2...fiza bersyukur sangat2....hanya Allah Taala je yg thu....
    miZz_nizZ said...
    cngrate!luluskn?hehe
    Fiza said...
    time kasih mizz nizz....kalu dah rezki tak kemana kan.....

Post a Comment



U Click Me, I Click U Back

Related Posts with Thumbnails
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes