PiLiHaN BaHaSa

Follower

Wednesday, October 12, 2011

Fiza ni dah 3-4 kali jugak lah guna hot tiket ni .. dan fiza sangat suka sbb dia sangat jimat .. pastu kalau beli yg rm10 kad tu korang simpan lah .. nanti beli lagi satu dapat lah korang 2 ketul ayam secara foc dari KFC .. tp kalau korang beli yg rm15, pun akan dapat 2 ketul ayam .. jadinya tentulah rm15 lagi untung kan .. hehehe .. yg ni fiza tak pegi lagi tukarkan ayam tu .. kejap lagi kot masa on the way balik ke rumah ke .. hehehe .. alahai .. lg pun dapat 2 ketul jerrr .. takde coleslaw dan wipped potato pun .. tp ok lah kan .. hehehe .. ni lah rupanya kad tu ..


bila korang guna kad ni, korang sms lah ke no apa pun, dia akan tolak dari 300 yg free tu .. dia tak terhad ke no maxis saja .. no celcom boleh dan no digi pun boleh .. tp korang kena gunakan hingga ke panggilan yg terakhir .. mcm fiza ari tu selalu ada baki .. tp tak rugi sbb 10 hari .. confirm bley habis lah .. hehehe .. kad ni promosi sampai 31 dec 2011 tp utk dapat ayam free hingga 15 okt je .. ok lah .. tu saja laporan nya ..

4 Comments:

  1. Anum said...
    anu memang selalu guna hot tiket
    sangat2 berbaloi-baloi
    Fiza said...
    mmg berbaloi2 kan...mkn pun dapat...hehehe....
    [sutera kasih] said...
    mak sy suka beli hot tiket ni..berbaloi2
    Fiza said...
    tau tak pe...fiza pun suke...

Post a Comment



U Click Me, I Click U Back

Related Posts with Thumbnails
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes