PiLiHaN BaHaSa

Follower

Monday, January 10, 2011

My Girl

ASSALAMUALAIKUM...

ni kita nak share story pasal semalam...bukan aper boring tak tahu nak bt per...bukan tak der kerja tp ada prasaan tak der mood nak bt kerja....dalam erti kater malas la...hehehe...semalam satu hari kiter tgk citer korea...citer tu dah byk kali tgk tp biase la tak puas...so kali ni kiter tgk lagi....tgk sorang2..gelak sorang..cam org tak btl lak rase..kuakuakua...nak tahu kiter tgk citer per...citernyer ialah
MY GIRL

..bestkan citer tu...kite suker tgk cite ni sbb hero n heroin dia hensem ngan comey...lagipun jalan citer dia kelako sangat...hehehe...

ni la pelakon citer MY GIRL


Gong Chan & Yoo Rin

Ni hero ngn heroin..
Hero ni peberet kite all the time..
Sebab dia sangat jambu...
Nangis pun jambu.. marah pun jambu.. senyum lagi laa jambu..
hik..hik..hik...so cute....

pada mulanya tak leh tgk sbb takder software yg boleh support file rmvb....aduh...cam ner ni...nak download mmg la boleh tak kene masuk admin lak...kite mane la tahu password..so akhirnya kiter dapat juga jalan penyelesaiannya...kalu tak leh nak masuk admin aper lagi software portable la jawabnya....aper lagi search punye search internet akhirnya dapat la satu iaitu VLC MEDIA PLAYER PORTABLE ...hehehehe.....aperlagi download jer la...akhirnya dpt jugak kiter tgk citer tu...Cukernyer..........


vlc media player portable

P/s :: so aper lagi...jom kiter layazzz citer ni...best.....


3 Comments:

  1. ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...
    oh..akak suka entry ini..thumbs up dik!! like!! like!!
    Fiza said...
    best citer dia kan...fiza dah banyak kali layan citer ni tp tak boring..still nak tengok jugak....kan....hehehe...
    ain said...
    wah dh tgk2.. best! haha (baru tengok sebenrnye)
    ssh nak cari on9 punyer kt internet.. nk download malas.. last2 beli cd.. haha

Post a Comment



U Click Me, I Click U Back

Related Posts with Thumbnails
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes