PiLiHaN BaHaSa

Follower

Tuesday, December 1, 2009

Semalam sblm kiter balik kl, kiter g jemputan kawen Kak Da...Kiter g ngan Awin dan Aya(Adik Awin). Kiter dah tahu Kak Da nak Akad Nikah kul 2 so kiter g awal la konon2 nak tengok Akad nikad tu. Sampai jer kat saner kiter terkejut sangat(mcm bidan terjun kak da kater) sbb Kak Da suruk kiter make up dia...kiter maner la pandai...oleh kerana tak nak menghampakan kakak kiter tu, kiter bt jer...kiter make up simple jer (xnak la tebal2 nanti jadi tepung gomok lak)...sbb kiter maner tau make up org...kalu just suke2 tu kiter boleh la...tp ni make up pengantin...tp nasib la kawan kiter ader (Si Awin) boleh la buat ngan dia.... aper2 pun kiter nak ucapkan selamat pengantin baru kepada kak da..semoga kekal
sehingga hujung nyawa...(Semoga dapat bby cepat)



ni la kak Da


kiter & Kak Da


kiter, Kak Da & awin


ni kiter sorang lak..


kiter & Awin (best frenz)


Selamat pengantin Baru kak Da


P/S :: Gambo byk lagi tp cukup itu sekadar tatapan kawan2 kite semua....

3 Comments:

  1. Tengku Norazuwin said...
    hahhah..mmg dop leh lupe r kene jd bidan terjun..nasib comel gop posen kite wak..hahahhahah..pah ni blh tempah mu jer..jimat coz..hehehe
    fiza said...
    yer ar tu...x penah hayat aku make up pengantin...tp nasib gok mu ader...tak debor ngat aku..hehhe...thanks frenz to support.....
    syahida latif said...
    ape2 pun terima kasih byk2 adik2ku..semoga dirahmati allah selalu hendaknya..amin..nti akak belanja you all okey...cyg..mmmmuahhh...

Post a Comment



U Click Me, I Click U Back

Related Posts with Thumbnails
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes